Menü

Nyelvek

Member of Alliott Group Deutsche Anwalts Cooperation

Hírek

Vissza

Részt veszünk az Alliott Group Global Mobility konferenciáján Amszterdamban

2019. március 04.

Részt veszünk az Alliott Group tagjaként a március 7-én Amszterdamban megrendezésre kerülő Forum for Expatriate Managament (FEM) Global Mobility konferencián.

A fórum egyik támogatójaként az Alliott Group 20 fős, adótanácsadókból, bevándorlási szakértőkből és ügyvédekből álló multidiszciplináris nemzetközi csapattal képviselteti magát Európa vezető Global Mobility rendezvényén. Az egy napos konferencián a 100 multinacionális vállalat, mint például az IKEA, a booking.com, a NIKE, a Heineken, az Unilever vagy a SAMSUNG részéről 300 HR és Global Mobility szakértő vesz részt. A Fehér Legal & Tax rendkívül büszke arra, hogy az eseményen az Alliott Group professzionális Global Mobilty csapatát erősítheti, és bemutathatja a résztvevőknek a Global Mobility keretében kínált teljeskörű jogi és adózási szolgáltatásait.

További részletek az Alliott Group angol nyelvű sajtóközleményében: https://www.alliottgroup.net/international-alliance-law-accounting-firms-news/fem-global-mobility-conference-2019/

Member of Alliott Group

 

Deutsche Anwalts Cooperation